Obiekt

Tytuł: The science of nutrition treatise upon the science of nutrition by Edward Atkinson. The Aladdin oven, invented by Edward Atkinson what it is, what it does, how it does it. Dietaries carefully computed under the direction of Ellen H. Richards. Tests of the slow methods of cooking in the Aladdin oven by Mary H. Abel and Maria Daniell. Nutritive values of food materials collated from the writings of W. O. Atwater. Appendix letters and reports

Twórca:

Atkinson, Edward

Typ obiektu:

poradniki

Data wydania:

1896

Współtwórca:

Richards, Ellen H. ; Abel, Mary H. ; Daniell, Maria ; Atwater, Wilbur Olin (1844-1907)

Wydawca:

Damrell & Upham

Miejsce wydania:

Boston

Sygnatura:

sygn.235717

Język:

eng

Udostępniane przez:

PAN Biblioteka Kórnicka

Prawa:

domena publiczna

Prawa dostępu:

dla wszystkich bez ograniczeń

Digitalizacja:

PAN Biblioteka Kórnicka

Lokalizacja oryginału:

PAN Biblioteka Kórnicka

Format obiektu cyfrowego:

image/x.djvu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

21 wrz 2015

Data dodania obiektu:

21 wrz 2015

Liczba wyświetleń treści obiektu:

8

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

8

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.wbc.poznan.pl/publication/447933

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji