Object

Title: Spiżarnia wiejska obywatelska, czyli Praktyczne przepisy porządnego i należytego, tak utrzymania, jako i urządzenia spiżarni - pewnych i łatwych sposobów konserwowania wszelkich artykułów żywnościowych, do użytku i wygody człowieka służących, tudzież, dokładne sposoby robienia wszelkich gatunków pekieflejszów, wędlin , salcessonów, octu, marynaty, marmulady, konfitur, jako też rozmaitych naliwek, wódek, likierow, farbowania cukrow i rzeczy innych, zupełność spiżarni stanowiących przez...

Creator:

Dąbkiewicz J.

Object type:

książki kucharskie

Publication date:

1838

Publisher:

Marcinkowski A.

Place of publication:

Wilno

Identifier:

oai:www.wbc.poznan.pl:57291

Signature:

sygn.113669

Language:

pol

Rights Management:

PAN Biblioteka Kórnicka

Rights holder:

PAN Biblioteka Kórnicka

Digitisation:

PAN Biblioteka Kórnicka

Location of original object:

PAN Biblioteka Kórnicka

Digital object format:

image/x.djvu

Object collections:

Last modified:

May 20, 2019

In our library since:

Feb 19, 2007

Number of object content hits:

2 474

Number of object content views in DjVu format

2473

All available object's versions:

http://www.wbc.poznan.pl/publication/40332

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information