Obiekt

Tytuł: Fabrykacja konserw mięsnych i warzywnych: praktyczny podręcznik

Twórca:

Hoffmann, K. zebr.

Typ obiektu:

podręcznik

Data wydania:

1938

Wydawca:

K. Hoffmann

Miejsce wydania:

Poznań

Sygnatura:

691960 I

Język:

pol

Udostępniane przez:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Prawa:

domena publiczna

Prawa dostępu:

dla wszystkich bez ograniczeń

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Dodatkowe informacje administracyjne:

JK-22

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

12 lip 2022

Data dodania obiektu:

12 lip 2022

Liczba wyświetleń treści obiektu:

513

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.wbc.poznan.pl/publication/604293

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
$editionInfo.Label 23 mar 2023
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji