Kucharka mieyska i wieyska, albo Sposób gotowania rozmaitych mięsnych, postnych i rybnych potraw, tudzież robienia ciast, tortów etc. : na 3 rozdziały podzielona, w których się znaydnie sto mięsnych, sto postnych, i sto rybnych potraw.
Kucharka miejska i wiejska
Kuchnia Polska 19 w.
[s. n.]
Warszawa
7848. I
pol
Biblioteka Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk
1811
domena publiczna
dla wszystkich bez ograniczeń
Digitalizacja rękopisów, druków i czasopism ze zbiorów Biblioteki PTPN i ich udostępnienie w Wielkopolskiej Bibliotece Cyfrowej - kontynuacja - zadanie finansowane w ramach umowy nr 580/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę.
Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.
Styl cytowania: Chicago ISO690
Brak wsparcia dla HTML5 (API Canvas)
HTML5 wykryty.