Kucharka mieyska i wieyska, albo Sposób gotowania rozmaitych mięsnych, postnych i rybnych potraw, tudzież robienia ciast, tortów etc. : na 3 rozdziały podzielona, w których się znaydnie sto mięsnych, sto postnych, i sto rybnych potraw.
Kucharka miejska i wiejska
Kuchnia Polska 19 w.
[s. n.]
Warszawa
7848. I
pol
Biblioteka Poznańskiego Towarzystwa Przyjaciół Nauk
1811
domena publiczna
dla wszystkich bez ograniczeń
Digitalizacja rękopisów, druków i czasopism ze zbiorów Biblioteki PTPN i ich udostępnienie w Wielkopolskiej Bibliotece Cyfrowej - kontynuacja - zadanie finansowane w ramach umowy nr 580/P-DUN/2018 ze środków Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego przeznaczonych na działalność upowszechniającą naukę.
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690
HTML5 (Canvas API) is not supported!
HTML5 support detected.