Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych
Wariant tytułu:Chokeberry pomace as a component of innovative edible casings
Twórca: Data wydania: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Miejsce wydania: Abstrakt:Streszczenie w języku angielskim
Temat i słowa kluczowe:rynek żywności ; produkcja żywności ; innowacje produktowe ; jakość żywności ; towaroznawstwo ; zrównoważony rozwój ; społeczna odpowiedzialność biznesu
Język: Udostępniane przez:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Typ obiektu: Prawa dostępu:dla wszystkich na zasadach określonych w licencji
Licencja:Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe
Dodatkowe informacje : ISBN/ISSN:978-83-8211-171-2 ; 978-83-8211-172-9
DOI: