Gertig, Henryk Romuald (promotor)
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
28 maj 2021
28 maj 2021
1
https://www.wbc.poznan.pl/publication/589763
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Gertner, Longina, 1974, Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczajnej szparagowej | 28 maj 2021 |
Skrzydlewska, Elżbieta Maria Borkowski, Bogusław Marian (promotor)
Szwarczyński, Waldemar Tułecki, Jerzy (promotor)
Szczepańska, Maria Gądzikiewicz, Witold Stanisław Ludwik (promotor)
Bielski, Janusz Łabendziński, Franciszek (promotor)
Maruszewska, Małgorzata Barbara Gertig, Henryk Romuald (promotor)
Młodecki, Henryk Adamanis, Franciszek (promotor)
Błaszak, Magdalena Aleksandra
Idczak-Kulesza, Cecylia Gertig, Henryk Romuald (promotor)