Microbiological methods for reducing the fungi and Fusarium mycotoxins occurrence in food chain
Twórca: Współtwórca:Gwiazdowska, Daniela (promotor)
Data wydania: Wydawca:Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Miejsce wydania: Jednostka nadająca tytuł:Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Temat i słowa kluczowe:bakterie fermentacji mlekowej ; właściwości fungistatyczne ; mykotoksyny ; biopreparaty ; żywność ; łańcuch żywnościowy
Język: Udostępniane przez:Juś, Krzysztof ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Typ obiektu: Prawa: Prawa dostępu:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Licencja:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Właściciel praw:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Format obiektu cyfrowego: