Charakterystyka właściwości fizykochemicznych i ocena możliwości wykorzystania skrobi woskowych
Wariant tytułu:Physicochemical characteristics and evaluation of applicability of waxy starches
Twórca: Współtwórca: Data wydania: Wydawca:Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Miejsce wydania: Jednostka nadająca tytuł:Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Temat i słowa kluczowe:skrobia woskowa ; właściwości fizykochemiczne ; właściwości użytkowe ; masy cząsteczkowe ; parametry hydrodynamiczne
Język: Udostępniane przez:Lewandowicz, Jacek ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Typ obiektu: Prawa: Prawa dostępu:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Licencja:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Właściciel praw:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Format obiektu cyfrowego: