Wpływ cech fizykochemicznych wody na jakość roztwarzanych produktów spożywczych w proszku
Twórca: Temat i słowa kluczowe:jakość wody ; woda przeznaczona do spożycia ; cechy fizykochemiczne wody ; roztwarzane produkty spożywcze w proszku
Opis:Sygnatura w katalogu Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu S 4124
Wydawca: Miejsce wydania: Typ obiektu: Język: Udostępniane przez:Rajkiewicz Ewa ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Data wydania: Prawa: Prawa dostępu:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Licencja:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Właściciel praw:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu ; Rajkiewicz, Ewa
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Format obiektu cyfrowego: