Approbacya Ordynacyi Kommissyi Skarbowey W. X. Litt,
Projekt czynności Komisji Skarbowej W. Ks. Litewskieg [dat.] 8 novembris 1766
Keywords: Sejmowe urzędowe i publiczne pisma ulotne 1766; materiały sejmowe; finanse publiczne Polska 18w.; skarb państwa Polska 18w.