Obiaśnienie Prawa o Kwarcie y Dupli (brak)
Projekt poboru podatków; opłata pogłównego w razie pogorzeli miasteczek żydowskich
Keywords: druki urzędowe 18w.; projekty ustaw; materiały sejmowe; Polska 18w.; Sejmowe urzędowe i publiczne pisma ulotne 1766; podatki Polska 18w.