[Zaproszenie] : [Incipit:] Rektor i Senat Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu uprzejmie zapraszają Panią/Pana ... na uroczystość nadania doktoratu honoris causa profesorowi Georges Catellan : uroczystość odbędzie się w czwartek, dnia 2 października 1969 : Instytut Historyczny uprzejmie zaprasza na odczyt profesora Georges Castellan [...] pt. Nowe kierunki historiografii francuskiej [...] - Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań)
Miejsce wydania na podstawie siedziby instytucji sprawczej
Keywords: Castellan, Georges (1920- ); Instytut Historii (Uniwersytet im. Adama Mickiewicza; Poznań); Rektorat Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza (Poznań); Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań); Doktor honoris causa