[Zaproszenie] : [Incipit:] Rektor i Senat Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu mają zaszczyt zaprosić na uroczystą inagurację roku akademickiego 1964/65 która odbędzie się we wtorek dnia 29 września1964 r. o godz. 10.00 w Auli Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza Poznań, Aleja Stalingradzka 1
Miejsce wydania na podstawie siedziby instytucji sprawczej
Keywords: Uniwersytet im. Adama Mickiewicza (Poznań); Rektorat Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza (Poznań); Początek roku szkolnego