S. Vincentii Lerinensis, Galli, Aduersus prophanas hæreseon nouationes libellus vere aureus : item / Item, R. P. Edmvndi Campiani Societat. Iesv Theologi oblati certaminis in causa fidei, rationes decem. - Wincenty z Lerynu (św. ; ?-ca 450); Edmund Campion (święty ; 1540-1581); Coster, Jan (1515–1559); Mylius, Arnold (1540?-1604). Druk.; Birckmannica Officina. (in Officina Birckmannica sumptibus Arnoldi Mylii)
.
Keywords: Herezje chrześcijańskie -- stare druki do 1800.; Kościół katolicki -- 16 w. -- polemiki religijne -- stare druki do 1800.; Herezje chrześcijańskie -- 30-600 (Kościół pierwotny) -- stare druki do 1800.