Narzędzia kontrolingu wspomagające zarządzanie ryzykiem nadużyć pracowniczych - Śmiałek-Liszczyńska, Paulina (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/661742 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: praca; pracownik; kontroling; nadużycia; ryzyko