Komunikacja marketingowa w kreowaniu wizerunku instytucji kultury na przykładzie muzeów narodowych - Śmiałowicz, Katarzyna (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/631790 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: marketing; komunikacja marketingowa; wizerunek instytucji; sektor kultury; instytucje kultury; młodzi