Poufność a użyteczność informacji statystycznych. Dylematy ochrony udostępnianych danych - Młodak, Andrzej; Pietrzak, Michał; Klimanek, Tomasz; Józefowski, Tomasz; Lańduch, Paweł (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/621684 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: badania statystyczne; statystyka publiczna; ochrona danych; informacje poufne; kontrola ujawniania danych