Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych - Sady, Sylwia (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/619424 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: rynek żywności; produkcja żywności; innowacje produktowe; jakość żywności; towaroznawstwo; zrównoważony rozwój; społeczna odpowiedzialność biznesu