Wycena roślinnych aktywów biologicznych z uwzględnieniem ryzyka prowadzenia działalności rolnej - Obrzeżgiewicz, Dawid (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/607359 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: rachunkowość; sprawozdanie finansowe; wycena; rolnictwo; gospodarstwa rolne; aktywa; ryzyko