Tendencje rozwoju współczesnego rynku nieruchomości mieszkaniowych - Bartkowiak, Piotr (red.) (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/604565 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: rynek nieruchomości; nieruchomości mieszkaniowe; zachowania nabywców; ceny mieszkań; zrównoważony rozwój; COVID-19