Zastosowanie ekonomicznej analizy prawa do badania efektywności regulacji z zakresu rachunkowości - Szyszka, Jarosław (Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu)
https://www.wbc.poznan.pl/publication/603768 Streszczenie w języku angielskim
Keywords: rachunkowość finansowa; sprawozdawczość finansowa; informacja finansowa; ekonomiczna analiza prawa; filozofia prawa; bezpieczeństwo obrotu gospodarczego; efektywność