Przegląd Gorzelniczy: organ Towarzystwa Gorzelniczego w W. Ks. Poznańskiem i Stowarzyszenia Pracowników Gorzelniczych w Królestwie Polskiem 1913.12.15 R.19 Nr12 - Piekucki S. Red. (Centralne Towarzystwo Gospodarcze)
brak nr7
Keywords: Towarzystwo Gorzelnicze w Wielkim Księstwie Poznańskim; Stowarzyszenie Pracowników Gorzelniczych w Królestwie Polskim; gorzelnictwo