Gospodyni Wiejska. 1929.05.26 R.14 nr19-20 (Wielkopolska Izba Rolnicza)
w R.14 (1929) tylko numery 19-20
Keywords: Wielkopolska rolnictwo 20w.; gospodarstwo domowe 20w.; gospodarstwo wiejskie 20w.; czasopisma polskie 20w.