Prąd. Miesięcznik Poświęcony Zagadnieniom Życia Kulturalnego i Społecznego. 1935 R.22 - Szymański A. Red. (Szymański A.)
w R.22 (1935) brak numerów 4-8,10-12
Keywords: czasopisma społeczno-kulturalne polskie 20w.; katolicyzm społeczny