Beneficentia Optimis in Patriam meritis Refertissimisque in Ordinem Seraphici Patris Francisci muneribus conspicua Illustrissimi Domini Domini Joannis Judycki, Castellani Minscensis &c: &c: Fundatoris in Ordine FF: Minorum Observantium amplissimi, Sustentatoris Capituli ejusdem Ordinis Gratiosissimi. Orationis officio, una cum Thesibus Theologicis Sibi dicatis excepta ab addictissimo Suo Nomini Capitulo Provinciae Litvanae S. Casimiri Ordinis FF: Minorum Observantium. Anno Domini 1760 Mense Januario (Typis Ducalibus Collegii Nesvisiensis Societatis Jesu)
Tez broni Bernardyn Henrich pod przewodnictwem Juwenala Charkiewicza
Keywords: Jan Judycki herbu Judycki (XVIII w.) kasztelan miński; mowy 18w.; bernardyni prowincja litewska; franciszkanie; dysertacje 18w.; Judyccy herbu Judycki; kapituły zakonne; bernardyni Nieśwież