Gliszczyńska-Świgło, Anna (promotor)
Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Rybicka, Iga ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
22 lis 2023
28 wrz 2015
52
37
https://www.wbc.poznan.pl/publication/453725
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Rybicka, Iga, 2015, Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej | 22 lis 2023 |
Karlik, Bogdan Bączyk, Stefan (promotor)
Koczocik-Przedpelska, Jadwiga Kurkiewicz, Tadeusz Stefan (promotor)
Wierusz-Wysocka, Bogna Wysocki, Kazimierz (promotor)
Socha, Anna Maria Adamski, Rafał (promotor)
Sibilski, Michał Góral, Roman (promotor)
Hansz, Janusz Wysocki, Kazimierz (promotor)
Kraśnik, Witold Roguski, Jan (promotor)
Szutowska, Julia Gwiazdowska, Daniela (promotor) Rybicka, Iga (promotor pomocniczy)